its unbelievable

För varje andetag du tar, ser jag ditt bröst höjas och sänkas i det dunkla ljuset. Skenet från en ensam låga fladdrar över din nakna hud och de ljusa håren på din mage knottrar sig i den svala luften. Du sover man dina ögon rör sig under ögonlocken och jag undrar vad du drömmer om. De svarta lockarna har fallit mot lakanen och lämnat ditt ansikte fritt. Dina läppar är särade och med jämna andetag drar du in luft i lungorna. Jag vill så gärna röra dig, låta handen glida längs din arm, fläta fingrarna i ditt hår, smeka dina bleka kinder. Men jag avstår, rädd för att väcka dig ifrån ditt lugn.

I mitt hjärta bultar all min kärlek för dig att det gör ont. Var ögonblick med dig i min närhet är en sådan fullständig lycka att jag inte förmår att andas.

Du vaknar och möter min blick med nyvaknade ögon och ett leende sprider sig över ditt ansikte. Din skönhet och defentiva fullständighet gör mig oförmögen att röra mig. Du greppar min hand och blinkar med tjocka ögonfransar innan du somnar om. Först då böjer jag mig fram och kysser dig i pannan. Jag älskar dig, glöm aldrig det.

RSS 2.0