close and sweat

jag är inte sur.

jag är trött jag är nere jag är grämande jag är själförkastande
I am a kind of a emo

jag borde inte hålla på och tänka så mycket. jag borde inte känna mig själv så väl? en del saker ska man inte gå och älta i hundra år, men jag är duktig på sånt. väldigt duktig faktiskt.
jag skyller på mig själv. det är jag som håller tillbaka, backar, viker undan. jag är dålig på att tala om min sak och hoppas istället på att du ska förstå. men hur skulle du kunna, jag säger ju ingenting.

jag vill slå något i huvudet på mig själv.
varför så osäker?
jag kan inte hela tiden spinna på att det förflutna gör sig påmint om och om igen.
någon gång måste jag fortsätta mitt egna liv. nuet, så att säga.

fåntratt!

jag är så dålig på att släppa taget, men samtidigt vill jag inte låta komma allt för nära.
varför?
varför?
varför?

riv klös slå skrik kasta
gör någonting!

jag-litar-på-dig
det gör jag verkligen.
det är det som gör mig så osäker. för jag har typ aldrig litat så mycket på någon som jag litar på dig. krafs.
jag har aldrig varit så sårbar innan

xo

sing it out

jag är så främmande för mig själv
jag skrämmer mig till vettet
jag blir rädd för allt jag är
nu

du kanske inte förstår, jag antar att du inte gör. jag förstår inte själv. det blir aldrig som man har tänkt sig då. jag tror inte jag kan förklara heller, för allting skulle trilla på sig själv och falla platt. det skulle inte blir någonting av det. man blir galen av sånt. jag blir galen. du skulle bli galen.
jag är delad. kluven, mittitu.
inte på grund av dig. tro aldrig det, tvivla inte någonsing på mitt ord du är min jag vill inte förlora dig. du får mig hel. eller ihoplappad kanske är rätta ordet. jag är så splittrad just nu. min vardag går inte ihop.
jag har svårt att släppa. taget. om vissa grejer. speciellt såna där grejer som inte går att förklara. som man aldrig kommer få någon inblick i hur det är. du kommer aldrig kunna förstå för jag är så frukanstvärt frustrerad över dem så jag inte kan berätta sammanhängande och förstårligt. som det här med B. jag vet att du inte förstod. jag vet att du ville förstå, men du gjorde inte det. det märktes så väl. jag klandrar dig inte, det måste du däermot förstå. jag har ingen klar bild över det själv. det är därför. och även det här med J. jag fröklarade så gott jag kunde, men mina ord gav ingen inblick. jag är så dålig på att måla med ord när jag pratar. att tala gör mig galen. jag kan inte! att göra något jag inte klarar av gör mig feg. oehört feg. jag drar mig tillbaka. jag fiskar fram dåliga ursäkter, skyller på annat. strunt i mig, du vill säkert inte höra ändå, jag ska nog gå hit bort ett tag, bry dig inte om mig, låtsas inte som jag finns, ursäkta min existens.
jag skyller på mig folkskygghet, ja det gör jag, och det är fegt av mig. kalla mig inte smart, för jag är otaktisk till tusen. kalla mig inte klok, för jag är dum och feg. kalla mig inte något, för dina blickar får mig att skylla mig själv.

jag är rädd. jag vet att jag skyller på det så ofta. men jag är så dålig på att visa mod.


xo

RSS 2.0