cloudy system

JAG TAR EN JÄKLA PAUSE.


för jag orkar inte mer.
jag är trött.
jag behöver typ
dig

hej då blogg.
mina tankar kan inte skrivas ner.
de tar alldeles för stor plats att jag inte orkar omformulera dem.
ingen som lyssnar
eller bryr sig

hej då blogg.
jag återkommer när jag orkar.
men det lär ju inte vara i morgon,

cloudy system

ja, jag vet, visst är det underbart!

en del tråkiga saker på sista tiden, men ändå känns det som jag skiter i allt som sker omkring mig. jag struntar i dina klagomål och långdragna sorg efter något som aldrig kommer ske. jag är trött på dig och ditt gnäll. perfekta människor finns inte, våra olikheter gör oss unika och speciella.
tror inte jag väljer mina vänner efter hårfärg, midjemått, eller hur de skrattar och hur många fester de lyckas dra med mig på. jag är trött på ytliga människor, och speciellt dig, för du jämför mig med alla andra. vem är du som kan peta i mitt liv och pussla som du vill.
dra åt fanders, jag vill inte höra.

jag vill inte vår skoltidning. nej, jag vill verkligen inte den alls. det händer typ inget, och jag har inte gjort något. tråkigt, mina kära journalistvänner, men jag har inga idér alls inför v 8 trots att det är min vecka att komma med artikel eller repotage. mitt liv är boring och inga kul grejer som har hänt.
v 7 har inte varit min vecka. döda den.
förutom trevliga avbrott utspridda under veckan, har den här veckan tagit kål på mitt sociala liv och allt jag vill är bara att sova och drömma lite grann.

kom vecka 10! tillåt mig älska den veckan i förtid och hoppas att allt går vägen nu då!

tjosé

cloudy system

men najs då
jag kunde inte riktigt sova igår natt så idag är jag lite trött. tur att det inte har varit så jätteanstängande dag men det är ändå lite tråkigt. vore ju kul om vi kunde komma igång med tindningen, men det händer ju verkligen ingenting med den.
jag har idétorka och vet inte alls vad jag ska skriva om.
tänkte ta filmen men den har ju inte premiär nästa vecka som vi hade trott utan om två veckor.
segt.

annars hoppas jag på att den här veckan kommer att bli braa och utvilande. skönt o slippa skolan o allting, för jag orkar inte hålla på med allt, jag behöver en pause.

att d u  inte förstår det.

eller gör du verkligen inte?

cloudy system

jahopp.

helg nu igen, det ska bli skönt, den här veckan har gått i ett stessigt och okoncentrerat tecken. jag har inte kunnat tänka på något speciellt alls utan allt har bara varit stimmigt och jag har inte hunnit med någoting alls. dessutom ligger jag redan efter i matten, det är ju bra också.

jag har ingen insperationo till något, mitt ritande börjar komma tillbaka, men jag orkar sälla lägga ner någon större tid på saker o ting så det blir något halvdant istället. gäller allting faktiskt.

jag orkar inte, jag vill ha lov nu! tur att det bara är nästa vecka. måste söka praktikplats snart inom kort. det är ju efter påskolovet så...
(och jag kanske ska till åsa under påsken! ingen höjdare med 8 timmar tåg, men ändå!)

religionsarbete + samhällsarbete + tidningen + en massa annat

men för en gångs skull tar jag det med en klackspark, det är ju vår inom räckhåll, o inte minst, påsk juh!

RSS 2.0